Syksyn tapahtumia
Image by Marvin Meyer
Syksyn koulutukset ovat käynnistyneet

Katso tarkempia tietoja täältä

ITK 2020.JPG
ITK-konferenssi siirtyi kevääseen 2021!

ITK 2020-juhlakonferenssi järjestetään 14.-16.4.2021

Lisätietoa ITK-sivuilla.

DigiTaidon Tampereen tiimi esittelee konferenssissa monipuolista 360˚-verkko-oppimisympäristöä.

photo-1542330952-bffc55e812b2.jpg
Helsingissä vahvistettiin digitaitoja etäkoulutuksella

Helsingissä digitaitoja, kuten Teams-palvelun käyttöä, on koulutettu etäkursseilla JYTY:n, Superin ja Helsingin Diakonissalaitoksen työntekijöille sekä Hammaslääkäriliiton jäsenille. Koulutusten järjestämisestä vastaa Aktiivi-Instituutti ja kouluttaja on Aleksi Partanen.

Lähihoitajakoulutuksen opettajia koulutettiin etänä

Team-TAMK käynnisti pika-aikataululla etäkoulutuksen lähihoitajakoulutuksen opettajille. Koulutuksessa on tutustuttu yhdessä "Minä osaan ja uskallan" -koulutuskokonaisuuteen ja siinä rakennetun oppimisympäristön hyödyntämisen mahdollisuuksiin lähihoitajakoulutuksessa.

super ammattilainen.JPG
Super-ammattilainen -tapahtuma siirtyi jälleen

SuPer-ammattilainen -koulutuspäivät siirtyivät ensi vuoden keväälle. Ne pidetään 16.-17.3.2021, Helsingissä osoitteessa Congress Paasitorni, Paasivuorenkatu 5A. Lisätietoa Superin sivuilla.

SuPerilaiset "diggailivat"

Joukko SuPerin työntekijöitä perehtyi Helsingissä päivän ajan digilaitteiden ja verkko-opiskelun saloihin. Lue kurssilaisten tunnelmista.

Koulutukset ovat jatkuneet koronaepidemian vuoksi etäopetuksena kevään 2020, ja jatkuvat lähiopetuksena jälleen syksyllä Helsingin Superin toimistolla.