Syksyn koulutukset ovat käynnistyneet. Lisätietoa saa kurssien yhteyshenkilöiltä.
Digiosaamisen perus-taidot kuntoon sotealalla

Syksyn opetus pääkaupunkiseudulla on suunnittelun alla. Tarkempia tietoja voi tiedustella tarvittaessa Jari Lindqvistiltä.

 

Pääkaupunkiseudun Superin lähihoitajille tarkoitetut digitaalisten taitojen koulutukset ovat pidettiin etäkoulutuksena keväällä 2020. 

Digikursseja järjestettiin kevään aikana etänä myös JYTY:n ja Suomen hammaslääkäriliiton jäsenille sekä Helsingin Diakonissalaitoksen työntekijöille. Keravan sosiaali- ja terveystoimessa koulutukset jatkuvat syksyllä.

Digitaalisten laitteiden ja palveluiden peruskäyttötaitoihin liittyvät 

koulutusmateriaalit ilmestyvät avoimessa oppimisympäristössä syksyn 2020 aikana.

"Minä osaan ja uskallan!"
-koulutus kotihoidolle

”Minä osaan ja uskallan” -koulutus-kokonaisuudessa jatketaan Tampereen kaupungin kotihoidon yksiköiden esimiesten ja kotihoidon työntekijöiden valmennusta. 

Myös lähihoitajakoulutuksen opettajien koulutus käynnistyy elokuussa.

 

Hoitoalan ammattilaisille tarkoitettu monipuolinen 360˚-oppimisympäristö on pilottivaiheessa ja sen saa käyttöön kursseille osallistuessa.

Avoin oppimisympäristö julkaistaan näillä sivuilla syksyn kuluessa. Luvassa on runsaasti aineistoa digitaalisista työvälineistä ja niiden käytöstä. Toistaiseksi oppimisympäristöön pääsee vain koulutusten kautta.

  

Lisätietoa antaa Nina Eskola-Salin.

Varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa mobiilisti

Suomen Diakoniaopisto Oulussa kouluttaa varhaiskasvatuksen ammattilaisia mobiililaitteiden hyödyntämiseen työssään. Teemoina koulutuksissa ovat liikuntaan kannustaminen, mobiilin hyödyntäminen ja tarinat sekä pelillisyys osana oppimista.

​Koulutukset jatkuvat jälleen normaalisti syksyllä 2020.

Koulutusten aineistot tulevat vapaasti kaikkien käyttöön hankkeen oppimisympäristöön syksyllä 2020.

Lisätiedot elokuun alusta lähtien Petri Saikkoselta.

Tulossa: AVOIN OPPIMISYMPÄRISTÖ

DigiTaito hankkeen tuottama avoin 360˚-oppimisympäristö valmistuu syys-lokakuun aikana. Linkki oppimisympäristöön tulee näille sivuille.

TRE-nettisivu.jpg

© DigiTaito-hanke 2019-2020