Sanna Keskikuru aloittaa Tampereella

Tampereen DigiTaito tiimi täydentyy vanhustyön konkarilla, kun Sanna Keskikuru aloittaa tiimissä vuoden 2020 alussa. Tervetuloa tiimiin! 

Mitä teet tällä hetkellä työksesi ja mikä on koulutuksesi?

Aloitan tammikuussa 2020 päätoimisena tuntiopettajana Tampereen ammattikorkeakoulussa sosionomi-koulutuksen parissa ja työskentelen myös DigiTaito-hankkeessa. Olen sosionomi AMK ja YAMK sekä Amo (ammatillinen opettaja). Minulla on myös tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto.

Millaisissa tehtävissä olet toiminut tähän mennessä?

Olen työskennellyt vuosia opetustehtävissä sosiaalialalla sekä pitkään sosiaali- ja terveysalalla etenkin vanhustyössä, jossa olen ollut mukana lukuisissa kehittämishankkeissa. Olen ollut toteuttamassa ja kehittämässä niin perinteisesti kuin etäyhteyksillä toteutettavaa kulttuurista vanhustyötä.

Mikä on tehtäväsi DigiTaito-hankkeessa? 

Tampereen osahankkeessa toimin kouluttajana ja kehittäjänä. Vastuullani osahankkeessamme on lisäksi 360°-verkko-oppimisympäristön kehittäminen ja rakentaminen.  Oppimisympäristössä hoitoalan ammattilaiset voivat vahvistaa digitaalista ja teknologista osaamistaan. Oppimisympäristöön upotetaan myös sähköinen osaamisen arvioinnin työkalu, jota voidaan hoitoalan tiimeissä käyttää osaamisen kartoituksessa.

Mitä odotat DigiTaito-hankkeessa mukana olemiselta?

Odotan oivaltavia ja innostavia kohtaamisia, antoisaa yhteistyötä ja oppimisen iloa.  

sivunlaitaan2.png